En personlig fotograf

Övriga fototjänster

Utöver familjefotograferingar erbjuder jag även ett brett utbud av andra fototjänster.

Bröllopsfotografering är förstås en klassiker. Jag kan utföra er bröllopsfotografering i min studio på Frejgatan i Stockholm eller så väljer vi en passande miljö för att få vackra och oförglömliga bilder av er högtid.

Att fotografera barnen är kul för att ha ett fint minne av hur de såg ut i olika åldrar. Jag har lång erfarenhet av att jobba tillsammans med barn och vet hur man går tillväga för att fånga fina bilder av dem där man ser deras härliga personligheter.

Innan barnen har kommit till världen kan det passa fint med en gravidfotografering. Att fotografera den växande magen och gärna er som par tillsammans i er väntan ger ett vackert minne för framtiden som ni gärna kan visa barnen när de växer upp.

En annan av mina passioner är att fotografera hundar. Många vill gärna ha ett fint porträtt av sin fyrfota vän. Vi kan ta bilder på bara hunden eller på hunden tillsammans med dig där man verkligen kan se glädjen när ni är tillsammans.

Då jag vet hur mycket hundar ofta betyder för sina ägare har jag startat projektet hundhimlen. Här låter jag ägare till obotligt sjuka hundar komma förbi och få en gratis fotografering så att du som ägare kan vara säker på att ha ett fint minne att komma tillbaka till när hunden väl är borta.

Jag jobbar också med reklamfotografering och kan ta allt från personalbilder till produktbilder och marknadsföringsbilder av olika slag.