En personlig fotograf

Kurser

Vill du lära dig att ta bättre familjefoton själv eller lära dig andra handgrepp för att ta bättre bilder? Jag erbjuder workshops och kurser!

Jag erbjuder en digitalkamerakurs där du under fyra timmar lär dig att hantera din digitala systemkamera fullt ut. Du lär dig hur du ställer in ISO, slutare, hanterar vitbalans, skärpedjup och ljusmätning. Du får tips kring komposition, vilka blixtar och reflektorer som passar i olika lägen och hur du väljer optik.

I min heldags fotoworkshop får du allt som ingår i digitalkamerakursen plus dessutom kunskaper i hur du tar fina porträtt med rätt ljussättning och du får även lära dig grundläggande bildbehandling i Lightroom.

Ett annat kul sätt att lära sig mer på är att hänga med på en av mina fotopromenader. Vi går tillsammans i grupp (max 10 personer) och testar fotografering av olika miljöer och i olika ljusförhållanden. Du får massor med tips och kan också lära dig mer av de andra deltagarna. Fotopromenaderna varar cirka två timmar och är helt kostnadsfria.